sâmbătă, 14 martie 2015

Noutate absoluta : cimitir virtual !


Tot ne intrebam noi cateodata daca exista internet in viata de apoi, asa ca o parte din raspuns ne vine de la o companie din Italia. Aceasta profita, parca, de era digitala in care traim si a creat un cimitir online, nisa de piata neexploatata inca. Firma ce a initiat acest proiect inedit este din Venetia si poate tocmai acest fapt explica directia spre o astfel de afacere, avand in vedere ca prin urbea lor este cam putin pamant care sa poata fi folosit pe post de cimitir.
Pe aceasta platforma, denumita RipCemeteryoamenii pot crea adevarate mormite virtuale atat pentru cei dragi cat si pentru animalele de companie pe care le-au pierdut de-a lungul timpului, le pot vizita ori de cate ori sunt la un computer sau chiar si de pe telefoanele inteligente.Se pot posta fotografii, videoclipuri sau chiar diverse mesaje in semn de omagiu adus celor ce nu mai sunt printre noi.
Platforma este total gratuita pentru toti cei ce vor sa creeze un astfel de mormant virtual in memoria persoanelor dragi si este de asemenea gratuita vizitarea mormintelor, postarea de fotografii si filmulete, dar sunt si cateva servicii pentru care trebuie sa platesti.Florile pe care doresti sa le asezi pe morminte, crucea sau lumanarile va trebui sa le platesti direct pe platforma.
Ideea in sine nu este chiar asa de noua, astfel ca pe  reteua de socializare Facebook sunt numeroase grupuri si pagini dedicate celor plecati intr-o lume mai buna. Firma italiana, in schimb a ajuns la concluzia ca este mai eficienta o platforma globala unde oricine , indiferent de nationalitate, religie, apartenenta sociala sa poata  sa aiba propriul mormant sau de ce nu monumente funerare pentru intreaga familie.
Totusi firma nu s-a gandit inca cum se va proceda cand cineva va dori sa initieze o sedinta de spiritism, sau daca va dori sa transfere mortul pe o platforma cu mult mai multe optiuni.

Asadar, intrati in direct cu Rip Cemetery, si veti avea asigurat, in mod absolut gratuit, unul sau cate morminte virtuale va veti dori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu