marți, 21 aprilie 2015

Masina de detectat fantome


Da voi nu stiti ca exista o astfel de masina, Lady Gaga stie si mai mult decat atata, chiar si-a achizitionat una pentru suma de 50.000 de dolari.

Pe numele ei adevarat Stefani Germanotta, cunoscuta insa sub numele de Lady Gaga, solista crede foarte mult in fortele supranaturale. Potrivit VH1, ea a platit 50.000 de dolari in detectoare de campuri electro-magnetice pentru a depista fantome, despre care ea crede ca o pandesc mereu din spatele scenei, atunci cand este in concert. Faptul ca Lady Gaga Acest crede in existenta stafiilor nu este de mirare, avand in vedere ca ea considera ca este o reincarnare a unei.... matusi. 



"Sora tatalui meu, Joanne, a murit cand avea 19 ani iar avea 16. Iar atunci cand mama s-a logodit cu tatal meu, ei au locuit in casa unde acesta a crescut cu sora lui”, le-a spus Lady Gaga celor de la Vanity Fair. 


Ce nu am aflat inca, daca a descoperit aceasta masinarie macar o singura fantoma ce o bantuie pe cantareata pe scena, asa ca asteptam vesti eventual ceva filmulete cu ce se intampla dincolo de cortina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu